Bij het uitspelen van de Game ontvangen alle deelnemers een diploma.
De klassen met de hoogste scores winnen ook mooie prijzen.

 

1ste prijs

Beeld en Geluid &
The Voice

2e prijs

EYE Filmmuseum


3e prijs

CODA VR Lab


Provincie prijs

12x Mediawijs prijzenpakket

Speciaal
Onderwijsprijs

Beeld en Geluid

Hoofdprijzen

1ste prijs, Beeld en Geluid & The Voice of Holland

Met de hele klas naar Beeld en Geluid en de studio van The Voice Of Holland (incl. vervoer)
De winnaars van de MediaMasters Game 2017 brengen met hun klas en begeleiders een bezoek aan de experience van Beeld en Geluid en leren in de speciale workshop ‘Te mooi om waar te zijn’ hoe er in vlogs gebruik gemaakt wordt van manipulatietechnieken. Daarnaast bieden Vodafone en Talpa de winnende klas een bezoek aan de studio van The Voice of Holland aan.

Kijk op beeldengeluid.nl/schoolreisje voor meer informatie over Beeld en Geluid.


2e prijs, EYE Filmmuseum

Met de hele klas naar EYE Filmmuseum (incl. vervoer)
Win je de tweede prijs? Niet getreurd, want ook die is fantastisch. Met de hele klas ga je met film aan de slag in het enige filmmuseum van Nederland: EYE Filmmuseum in Amsterdam. Ontdek de oudste camera’s, speel zelf mee in een filmscène bij het Green Screen en doe samen de filmquiz in de mini-cinema.

Wil je in de klas aan de slag met film(educatie) of ook een keer naar EYE Filmmuseum? Kijk op eyefilm.nl/educatie om te zien wat EYE nog meer biedt voor groep 7 en 8.


3e prijs: CODA VR Lab (excl. vervoer)

Met de hele klas naar CODA VR Lab (excl. vervoer)
Op safari door de prehistorische natuur, een stadswandeling door de vooroorlogse binnenstad of op ontdekking door verdwenen gebouwen. Het is allemaal mogelijk in CODA VR Lab. En in CODA FabLab kun je met moderne apparatuur bijna alles maken dat je maar kunt bedenken.

Bezoek met de hele klas CODA FabLab en CODA VR Lab! Samen met een docent ontwerp je CODA VR Lab een 3D object in VR. Het beste ontwerp wordt vervolgens geprint met de 3D printer in CODA FabLab. En samen maken we ook nog een persoonlijke sleutelhanger als aandenken!

Kijk op coda-apeldoorn.nl voor meer informatie over CODA VR Lab.


1ste prijs: Beeld en Geluid
2e prijs: EYE Filmmuseum
3e prijs: CODA VR Lab
Provincieprijs

Provincieprijs, 12 X

Een mediawijs prijzenpakket
Win een leuk pakket met diverse mediawijze prijzen voor de hele klas!
Met onder andere goodies van Klokhuis, Schooltv, VPRO Jeugd, Disney Channel en het mediawijsheidspel ‘Te mooi om waar te zijn’.

Speciaal onderwijsprijs

1ste prijs, Beeld en Geluid

Win een bezoek aan Beeld en Geluid en een workshop Mixed Reality (incl. vervoer)
Na een introductiefilmpje gaan de leerlingen de Beeld en Geluid experience in. Hier ontdekken ze aan de hand van een leskaart vol leuke, leerzame opdrachten en weetjes gericht op mediaberoepen hoe de mediawereld werkt. Daarnaast biedt Grote Broer de leerlingen een bijzondere workshop aan waarin ze kennismaken met de Hololens: een speciale bril die een digitale laag aan de werkelijkheid toevoegt. Ontdek hoe deze bril werkt en maak samen een Mixed Reality film!

Kijk op beeldengeluid.nl/schoolreisje voor meer informatie over Beeld en Geluid en op grotebroer.com voor meer informatie over de workshop.


Speciaal onderwijsprijs: Beeld en Geluid

Extra prijzen

Video opdracht prijs

Filmworkshop op school en screening in de bioscoop
Als jullie klas meedoet aan de Video Opdracht van het UNICEF Kinderrechten Filmfestival maak je ook kans op een filmworkshop op school. Een filmcoach komt een dagdeel naar jullie school om een verbeterde versie (remake) van jullie Mini Movie te maken. De remake gaat vervolgens in premiere in een bioscoop.
De remake van de allerbeste Mini Movie wint directe plaatsing voor de landelijke finale van het UNICEF Kinderrechten Filmfestival in Amsterdam Tuschinski, de mooiste bioscoop van Nederland! (incl. vervoer)

MediaMasters Wall opdracht prijs

Bezoek aan de datacenters van BIT
Ook dit jaar is er weer een speciale MediaMasters Wall opdracht: Maak een grappige, enge, mooie of leuke meme over het MediaMasters verhaal van dit jaar en plaats deze op de MediaMasters Wall. De klas die aan het eind van de week de meme met het meeste respect heeft gemaakt, wint een rondleiding in de datacenters van BIT. Neem een kijkje in de ‘cloud’ en leer waar nu eigenlijk al die websites en games draaien! Deze prijs is exclusief vervoer.