Maak kennis met de MediaMasters karakters van dit jaar

Wist je dat de hoofdrolspelers van de MediaMasters Game ook te vinden zijn op Instagram? We stellen ze aan je voor.

Dit is Jimmy Bots! Jimmy is een jongen die helemaal gek is van gamen. Van Roblox tot Mario Kart, er is geen enkele game waar Jimmy niet in uitblinkt. Hij is er dan ook trots op dat hij de beste gamer van zijn klas is. Alleen dit keer komt Jimmy in een wel heel aparte wereld terecht. Lukt het hem om ook deze game te voltooien? Help Jimmy en volg al zijn avonturen op zijn Instagramaccount!

Isha wil later graag professioneel danseres worden. Elke week oefent ze haar skills tijdens haar streetdance les. Naast dat ze goed kan dansen, is Isha ook gek van fotograferen en gamen. Jimmy Bots is haar beste vriend en samen brengen ze heel wat uurtjes achter de computer door.. Isha komt voor een grote uitdaging te staan als haar zus Sharon opeens verdwijnt. Samen met Jimmy gaat ze de uitdaging aan om haar zo snel mogelijk terug te vinden. Volg Isha op Instagram en mis niets van wat ze allemaal meemaakt!

Sharon is de zus van Isha en vindt het leuk om gezellige dingen te doen met haar kleine zusje. Sharon is de laatste tijd alleen erg druk met haar nieuwe baan als programmeur voor een nogal bijzondere baas. Ze is bezig met een interessant nieuw project, maar als ze gevraagd wordt om het een en ander te testen gaat het goed fout. Wat er allemaal mis gaat, zie je op het Instagramaccount van Sharon!

Hij vindt zichzelf de beste Gamemaker ter wereld. Hij is bezig met een nieuw project en is van plan de moeilijkste game ooit te maken! Maak kennis met deze mysterieuze Gamemaker die helemaal gek is van games. Wat is hij allemaal van plan? Je volgt zijn plannen op zijn Instagramaccount.

 

Zelf meepraten over de Game via sociale media? Gebruik de hashtag #MediaMasters

Deel dit bericht