Tip! Volg de hoofdpersonen uit MediaMasters op Instagram

Daar zijn ze dan: Jimmy, Isha, Sharon en de Gamemaker! De nieuwe hoofdpersonen van MediaMasters 2017/2018. Je kunt ze vanaf nu volgen op Instagram. Een leuke volgtip voor leerlingen!

Wie is wie?

Maak kennis met Jimmy, een van de hoofdpersonen uit MediaMasters.

“Ciao, Jimmy Bots hier! Ik ga straks samen met jullie op avontuur in de nieuwe MediaMasters Game 😎 Gelukkig ben ik een van de beste gamers van mijn klas dus ik ben ready to go! Jullie ook? 🔛 #MediaMasters”

» Volg hem via @jimmy_bots

Dit is Sharon, ook gek op gamen.

“Een dag niet hard werken is een dag niet geleefd! Haha, wie had gedacht dat Sharon dat zou zeggen! 😌 Maar ik leer genoeg hier, ook hoe het niet moet hihi #MediaMasters 🖥️”

» Je kunt haar avonturen volgen via @sharon_o.exe

En daar hebben we nog iemand uit MediaMasters, het zusje van Sharon: maak kennis met Isha!

“Haha die Jimmy zou zonder mij lang niet zoveel credits krijgen 😉 Leuk jullie te ontmoeten trouwens #MediaMasters ✋ Isha zegt hallo!!”

» Je kunt haar volgen via @x0x_Isha_x0x

Tot slot, de Gamemaker. Wat is zijn rol…? Houd zijn of haar Instagramaccount maar goed in de gaten!

» Bekijk hier alle accounts

Sneak preview verhaallijn MediaMasters Game

Jimmy is er trots op de beste gamer uit zijn klas te zijn. Maar dan komt hij terecht in een wel heel aparte Virtual Reality game waarin hij meer digitale vaardigheden blijkt nodig te hebben dan hij ooit had kunnen vermoeden. Zal het hem lukken om ook dit spel tot een goed einde te brengen?

» Meld je klas en speel de Game tijdens de Week van de Mediawijsheid

Speciaal voor leerkrachten: blijf op de hoogte via Facebook

Like de Facebookpagina en mis niets! Hier vind je ook het laatste nieuws, sneak previews, tips ter voorbereiding en meer.

Deel dit bericht