aanmeldingen

Ruim 3600 aanmeldingen voor MediaMasters

9 oktober 2018 – Met nog iets meer dan een maand te gaan staat de teller al op ruim 3600 aanmeldingen voor MediaMasters. MediaMasters kan het hele schooljaar worden gespeeld. Vanaf oktober is het al mogelijk om de (optionele) voorbereidende MediaMissie te spelen en het hoogtepunt vindt plaats tijdens de Week van de Mediawijsheid op 16 t/m 23 november 2018.

Wat is MediaMasters?

MediaMasters is een spannende serious game over de kansen en gevaren van (digitale) media, speciaal voor groep 7 en 8. Door het spelen van de game bouwen leerlingen basiskennis op over mediawijsheid. Hoe ga je mediawijs om met WhatsApp, privacy en nepnieuws? Leerlingen gaan samen in de klas én thuis het avontuur aan en bundelen hun mediawijze krachten om MediaMissies te volbrengen. Durft jouw klas het aan?

Is jouw klas al aangemeld?

Bereid je goed voor en meld je voor 9 november aan. 

Meld je hier aan

Ook voor speciaal onderwijs

Het speciaal onderwijs heeft een eigen klassement, hoofdprijs en filmafleveringen zijn voorzien van ondertiteling en worden tijdens de Week van de Mediawijsheid ondersteund met gebarentaal. Strijdt jouw klas mee om de titel ‘Meest mediawijze speciaal onderwijsklas van Nederland’?

Bekijk de trailer

Er is ook een trailer van MediaMasters met sneak previews van de verhaallijn.


Bekijk hier een overzicht van al het nieuws rondom MediaMasters en praat op sociale media mee via de hashtag #MediaMasters

Deel dit bericht