Video YouTube

Nieuwe video online – de hoofdpersonen uit MediaMasters vertellen: “Als ik een video maak voor YouTube, dan…”

21 november 2018Elke woensdag verschijnt er een nieuwe video op het MediaMasters YouTube-kanaal. Vandaag trappen we af met de eerste video: de hoofdpersonen uit MediaMasters, bekend van de ‘MediaSquad’ vertellen over hun eigen ervaringen en meningen rondom fotograferen, vloggen en beeldtaal.

Ze krijgen vragen als ‘Heb je wel eens zelf een vlog gemaakt?’, ‘Waar let je dan op?’ en ‘Word je beïnvloed door sociale media?’. Ook worden ze aan de tand gevoeld over wie ze zelf volgen online, wat hun favoriete app is, of ze op Snapchat zitten en of ze wel eens een filter gebruiken over hun foto’s. Ben je benieuwd wat zij vinden van fotograferen, vloggen en beeldtaal? Bekijk dan snel deze video!

MediaMasters vertelt…

Elke woensdag komt er om 16.00 uur op het YouTube-kanaal van MediaMasters een video online over een mediawijsheidthema. Tijdens de reeks ;MediaMasters vertelt…’ krijg je te zien wie nou daadwerkelijk de MediaSquad is.


Bekijk hier een overzicht van al het nieuws rondom MediaMasters en praat op sociale media mee via de hashtag #MediaMasters

Deel dit bericht