Nieuwe MediaMasters Club: foto- en filmtechnieken

Foto’s en filmpjes maken is niet meer weg te denken uit ons leven. Want met een smartphone is je camera altijd in de buurt. Maar waar moet je eigenlijk over nadenken bij het maken van een foto of filmpje? Welk verhaal wil je overbrengen en met welk gevoel? Wat laat je weg? En ga je de beelden bewerken of juist niet? Samen met Selma van de MediaMasters Game gaan de leerlingen aan de slag met MediaMissies, een doe-opdracht, een thuisopdracht en een debat rondom dit thema.

Deze MediaMasters Club is tot stand gekomen met medewerking van EYE FilmmuseumUnicef Kinderrechten FilmfestivalDigital PlaygroundLeren met beeldenCultuurwinkel BredaFOAM en Cubiss.

Ga naar de MediaMasters Club

Verder aan de slag met dit thema

Nog geen lid van de MediaMasters Club?

Een klas die lid is van de MediaMasters Club heeft het gehele schooljaar toegang tot extra opdrachten en MediaMissies. Iedere twee maanden ontvangt de leerkracht via e-mail een Clubmoment en bepaalt zelf wanneer de klas met deze opdrachten aan de slag gaat. Op deze manier wordt er het hele jaar door een laagdrempelig vervolg gegeven aan de thema’s uit MediaMasters.

Leerkrachten kunnen op ieder moment lid worden van de MediaMasters Club. Aanmelden kan hier.

Deel dit bericht