Maak kennis met de MediaSquad!

25 oktober 2018 – Micky, James, Rick en Donna gaan dit schooljaar met de klas op avontuur in MediaMasters. In aanvulling op de game deelt de MediaSquad posts via Instagram waar ze het ook hebben over mediawijze onderwerpen zoals privacy, online gedrag en sociaal media gebruik. De accounts zijn openbaar en via de browser te bekijken. We stellen ze hier ook aan je voor.

Dit is Rick! Hij heeft een heel sterk gevoel voor wat goed en fout is. Zodra er onrecht te bespeuren is, wil hij daar wat aan doen. Daarom wil hij journalist worden en schrijft hij op zijn eigen blog artikelen over dingen die hij leuk en interessant vindt. Zodra Rick erachter komt dat iemand MediaMasters probeert te beschadigen, ruikt hij een goed verhaal. Hij trommelt zijn vrienden op om dit tot op de bodem uit te zoeken en hoopt daarbij een grote scoop binnen te slepen.

Hobby’s: voetbal, gamen, schrijven, bloggen, chillen
Lievelingskleur: blauw
Lievelingseten: macaroni
» Bekijk zijn avonturen op Instagram

Donna is een echte bèta. Alles wat met cijfers en codes te maken heeft vindt ze makkelijk. Ze is vaak een beetje verlegen in gezelschap maar kan heel scherp uit de hoek komen. Ze houdt van gamen, kan razendsnel problemen analyseren en ziet oplossingen waar een ander nog niet eens weet hoe te beginnen. 

Hobby’s: gamen, programmeren, pranken, afspreken met vriendinnen
Lievelingskleur: paars en groen
Lievelingseten: sushi
» Donna is ook te volgen op Instagram

James benadert alles met een groot gevoel voor humor. Hij is een allemansvriend. James houdt van in de belangstelling staan en maakt ook graag vlogs. James heeft net als zijn broer een passie voor sporten en muziek. Op feestjes van school staat hij vaak achter de draaitafel.

Hobby’s: vloggen, sporten, muziek maken, gamen, presenteren
Lievelingskleur: oranje
Lievelingseten: pizza shoarma
» Bekijk James op Instagram 


Micky is een creatieve flapuit. Ze houdt van mode en beauty vlogs en designed zelf ook posters, kleding en artwork. Ze wordt vaak gevraagd om voor evenementen op school de communicatie-uitingen te ontwerpen. Ze is wat meisjesachtiger maar kan ook stoer uit de hoek komen.


Hobby’s: shoppen, Instagrammen, ontwerpen, kletsen
Lievelingskleur: roze
Lievelingseten: sushi en poké bowl
» Ontmoet Micky op Instagram 

 


Bekijk hier een overzicht van al het nieuws rondom MediaMasters en praat op sociale media mee via de hashtag #MediaMasters

Deel dit bericht