speciaal onderwijs

Leer de begrippen en naamgebaren in deze video’s

16 oktober 2018 – Leer de gebaren en begrippen uit MediaMasters 2018/2019 kennen. MediaMasters met gebarentolk is mede mogelijk gemaakt door Kentalis en Auris.

Speel MediaMasters en ontdek de wereld van mediawijsheid! De game is er ook voor dove of slechthorende kinderen uit groep 7 en 8. MediaMasters is een spannende serious game over de kansen en gevaren van (digitale) media. Leerlingen gaan samen in de klas én thuis het avontuur aan en bundelen hun mediawijze krachten om MediaMissies te volbrengen.

Het speciaal onderwijs heeft een eigen klassement, hoofdprijs en filmafleveringen zijn voorzien van ondertiteling en worden tijdens de Week van de Mediawijsheid ondersteund met gebarentaal.

MediaMasters kan vanaf oktober het hele schooljaar worden gespeeld, met als hoogtepunt de landelijke wedstrijd tijdens de Week van de Mediawijsheid op 16 t/m 23 november 2018. Strijdt jouw klas mee om de titel ‘Meest mediawijze speciaal onderwijsklas van Nederland’?

» Kijk hier voor meer informatie

Naamgebaren video

Leer de naamgebaren van de karakters uit MediaMasters 2018/2019 kennen.

Begrippen video

Leer de begrippen uit MediaMasters 2018/2019 kennen.


Bekijk hier een overzicht van al het nieuws rondom MediaMasters en praat op sociale media mee via de hashtag #MediaMasters

Deel dit bericht