Laatste week om bits te verdienen met MediaMasters


23-5-2019 – MediaMasters alert: je hebt nog 1 week om met je klas bits te verdienen! Speel een laatste MediaMissie in de MediaMasters-wereld, verzamel zoveel mogelijk bits vóór 1 juni en misschien wint jouw klas wel een leuke prijs om het schooljaar mediawijs mee af te sluiten.

Ook kun je vanaf nu de Mastercodes, die je na iedere MediaMissie verdient, inwisselen in de BitBank. Heb je vier Mastercodes uit verschillende wijken? Dan verdien je 500 extra bits en kom je erachter wie de onzichtbare vijand is die al deze tijd MediaMasters saboteert. Veel plezier!

UITGELICHT: Socialize Zuid
Buurt voor Instaglamours, chatteraars en WhatsAppers, met speciale aandacht voor privacyridders

Ga aan de slag met thema’s zoals online privacy en hoe je je gedraagt op sociale media. In de wijk Socialize Zuid gaan Donna en Rick van de MediaSquad naar het hoofdkantoor van Instagram en Facebook om te leren over online veiligheid, nepaccounts en persoonlijke advertenties op sociale mediaplatformen. Lukt het ze om een stapje verder te komen in het ontrafelen van het MediaMasters-mysterie? Bekijk alvast de video hierboven!

» Aan de slag

Meer informatie over de thema’s online privacy en hoe je je gedraagt op sociale media

De MediaMissies in Socialize Zuid zijn tot stand gekomen met medewerking van: KennisnetWijs met media omgaanNationaal Media Paspoort en Online Masters.

Extra tip bij de wijk Socialize Zuid: Ouder & Kind Quiz

Wat weten leerkrachten en leerlingen over cookies, privacy en phishing?
De Ouder & Kind Quiz is een leerzame quiz over het belang van mediawijsheid. De quiz is bedoeld om het gesprek tussen volwassenen en kinderen op gang te brengen. Speel en ontdek in welk profiel je past. Na afloop krijg je advies én enkele vragen om elkaar te stellen.

» Speel de Ouder & Kind Quiz

Vragen of problemen?

We hebben alles uitgebreid getest en de technische problemen van MediaMasters zijn verholpen. Toch kan het zo zijn dat je tegen iets aanloopt. Kijk voor een oplossing van je probleem eerst op MediaMasters.nl/faq.

Staat het antwoord er niet tussen? We helpen je dan graag via info@mediamasters.nl en via 035-6771924 tijdens ons telefonisch spreekuur iedere dinsdag en donderdag tussen 14:00 – 16:00 uur.

Let op: vanaf 6 juli t/m 1 september is de helpdesk in verband met de zomervakantie alleen per e-mail bereikbaar. Na 1 september staan we weer tijdens het telefonisch spreekuur voor je klaar.

Deel dit bericht