Jouw klas al aangemeld voor de Game?

Jouw klas al aangemeld voor de Game?

Het nieuwe schooljaar is nu voor heel Nederland van start! Doen jullie met groep 7/8 al mee met de MediaMasters Game?

De MediaMasters Game is een gratis, crossmediaal spel voor in de klas en thuis. Spelenderwijs maken leerlingen kennis met de kansen en de gevaren van media. De Game is een onderdeel van MediaMasters 2017/2018 en wordt gespeeld tijdens de Week van de Mediawijsheid van 17 t/m 24 november 2017.

Voorbereiding op de Game

Bereid je goed voor en meld je klas aan voor 10 november 2017. Alleen dan ontvang je gegarandeerd alle informatie die nodig is om van de Game een succes te maken. Via e-mail ontvang je informatie over de Game, het spelverloop, handleidingen, belangrijke data en downloadbare materialen zoals het diploma voor de MediaMasters Game.

Maak een account aan of log in bij jouw Mijn MediaMasters-account. In het persoonlijke dashboard kun je jouw klas of meerdere klassen aanmelden, gegevens aanpassen, andere leerkrachten toegang geven en de score van je klas(sen) bijhouden.

» Ga naar Mijn MediaMasters en meld je klas aan

MediaMasters is onafhankelijk van niveau, voorkennis en achtergrond te spelen door leerlingen uit groep 7 en 8. In 2016 waren ruim 150.000 leerlingen ingeschreven voor de MediaMaster Game.

Week van de Mediawijsheid 2017

Van 17 tot en met 24 november 2017 vindt de Week van de Mediawijsheid plaats. Het thema luidt: Generatie Media: samen mediawijs. Tijdens deze week roept Mediawijzer.net docenten, professionals, ouders, kinderen en jongeren op samen in gesprek te gaan over ons online gedrag en mediawijze vaardigheden. Kijk voor meer informatie op www.weekvandemediawijsheid.nl.

Deel dit bericht