Hoe werkt MediaMasters? De handleiding is nu online!

7 november 2018 – Het is bijna zover! Van 16 t/m 23 november kun je met jouw klas meespelen met het hoogtepunt van MediaMasters, de landelijke wedstrijd tijdens de Week van de Mediawijsheid. In deze week strijden duizenden klassen om de titel: ‘meest mediawijze klas van Nederland’. Strijdt jouw klas mee? Bereid je goed voor en neem de handleiding alvast door.

In deze handleiding staat alle informatie die nodig is om de game tot een succes te maken. Denk hierbij aan praktische zaken, zoals: het doel van het spel, de thema’s die aan bod komen, uitleg van opdrachten, bits en spelregels. Bekijk ook de nieuwe instructievideo’s over het aanmelden en voorbereiden, MediaMasters zelf en de thuisopdrachten. Vanaf nu is ook de downloadbare handleiding beschikbaar!

Loop je toch nog ergens tegenaan?

Heb je vragen over MediaMasters? Last van storingen of andere dringende vragen? Kijk voor meer informatie bij de veelgestelde vragen. Of neem contact op met de helpdesk via info@mediamasters.nl of via 020 334 37 87 (de helpdesk is alleen geopend tijdens kantooruren). Is deze lijn bezet? Bel dan 020 337 53 62.


Bekijk hier een overzicht van al het nieuws rondom MediaMasters en praat op sociale media mee via de hashtag #MediaMasters

Deel dit bericht