Campagneposter

Download de campagneposter en hang hem op!

18 oktober 2018 – Hangt de campagneposter van de Week van de Mediawijsheid al in jouw klas? Laat collega’s, leerlingen en ouders/verzorgers zien dat jullie meedoen aan de Week van de Mediawijsheid door de poster op te hangen in de school. Bestel de campagneposter inclusief stickervel (maximaal 10) tegen 6 euro verzendkosten. Op de achterkant van de poster kunnen scholen gedurende het jaar de voortgang van de klas in MediaMasters bijhouden door stickers te plakken.

» Bestel of download de campagneposter en hang hem op!

Speel MediaMasters het hele jaar door

Na de Week van de Mediawijsheid gaat MediaMasters door! Scoorde jouw klas minder op privacy? Wil je meer aandacht besteden aan online omgangsvormen of cyberpesten? Ga dan aan de slag met thematische MediaMissies. Deze zijn het hele jaar, op ieder moment beschikbaar. Gedurende het jaar is de voortgang van de klas bij te houden op de achterkant van de poster door stickers te plakken. De drie klassen die op 1 juni 2019 de meeste punten gescoord hebben, winnen een mooie prijs.


Bekijk hier een overzicht van al het nieuws rondom MediaMasters en praat op sociale media mee via de hashtag #MediaMasters

Deel dit bericht