Bereid je voor en lees deze handige nieuwsbrief

14 november 2018 – Donderdag 8 november is er een nieuwsbrief verstuurd naar de deelnemers van MediaMasters met informatie over hoe je je kunt voorbereiden op de start van MediaMasters vrijdag 16 november aanstaande. Heb je deze nieuwsbrief niet ontvangen, lees hem hier.

Mocht jij als leerkracht deze nieuwsbrief niet hebben ontvangen en jouw collega wel, kan dat te maken hebben met de toestemming in jouw Mijn MediaMasters-account.

Vanwege de AVG wetgeving hebben namelijk alle ingeschreven leerkrachten opnieuw toestemming moeten geven voor het ontvangen van MediaMasters e-mails. Hoe weet jij of het goed ingesteld staat?

  • Log in op Mijn MediaMasters
  • Klik op ‘Mijn Profiel’ en daarna op ‘Mijn gegevens aanpassen’.
  • Hier kun je ook je mailvoorkeuren wijzigen, door aan te vinken dat je mail van MediaMasters wilt ontvangen.

De nieuwsbrief wordt nogmaals gestuurd naar recent aangemelde leerkrachten op donderdag 15 november aanstaande.

Wat staat er in de nieuwsbrief?

In de nieuwsbrief staat informatie over onder andere de voorbereiding op MediaMasters, het verloop van de speldagen tijdens de Week van de Mediawijsheid en informatie over de prijzen.

Andere nieuwsbrieven gemist?

Lees ze hier alsnog:

» Nieuwbrief voorbereidende MediaMissie
» Nieuwsbrief september over het vernieuwde MediaMasters

Loop je toch nog ergens tegenaan?

Heb je vragen over MediaMasters? Last van storingen of andere dringende vragen? Kijk voor meer informatie bij de veelgestelde vragen. Of neem contact op met de helpdesk via info@mediamasters.nl of via 020 334 37 87 (de helpdesk is alleen geopend tijdens kantooruren). Is deze lijn bezet? Bel dan 020 337 53 62.


Bekijk hier een overzicht van al het nieuws rondom MediaMasters en praat op sociale media mee via de hashtag #MediaMasters

Deel dit bericht