Ruim 3100 aanmeldingen voor de MediaMasters Game

Met nog iets meer dan een maand te gaan staat de teller al op ruim 3100 inschrijvingen voor de MediaMasters Game. In deze interactieve game maken kinderen uit groep 7 en 8 spelenderwijs kennis met mediawijsheid door middel van verschillende onderwerpen zoals virtual reality, games, sociale media, reclame, cyberpesten, vloggen en online gedrag. De klas die de meeste punten scoort, mag zich de meest mediawijze klas van Nederland noemen!

Is jouw klas al aangemeld?

Meld je klas aan voor 10 november 2017. Alleen dan ontvang je gegarandeerd alle informatie die nodig is om van de MediaMasters Game een succes te maken.

Meld je hier aan

Ook voor speciaal onderwijs

De MediaMasters Game is ook is voor dove en slechthorende kinderen beschikbaar. De Game is ondertiteld en wordt sinds 2016 ook ondersteund met gebarentaal. Klassen uit het speciaal onderwijs hebben een eigen eindklassement en maken kans op een speciale prijs.

Bekijk de trailer

Er is ook een trailer van de MediaMasters Game met sneak previews van de verhaallijn.

Speel de laatste MediaMasters Club: Reclamewijsheid

Maak alvast kennis met Jimmy uit MediaMasters 2017/2018 en speel de laatste MediaMasters Club over reclamewijsheid. Wat voor een invloed heeft reclame op ons gedrag en hoe kun je verstopte reclame herkennen? Ontdek het allemaal tijdens de nieuwe MediaMasters Club!

Ga naar de MediaMasters Club

Bekijk hier een overzicht van al het nieuws rondom MediaMasters. Praat mee op sociale media via de hashtag #MediaMasters.

Deel dit bericht