MediaMasters

Al meer dan 1000 aanmeldingen

Ruim één maand na de start zijn er al meer dan 1000 aanmeldingen voor de MediaMasters Game! Deze klassen laten tijdens de Week van de Mediawijsheid (17 t/m 24 november 2017) zien hoe mediawijs zij zijn. Spelenderwijs maken kinderen uit groep 7 en 8 kennis met mediawijsheid en onderwerpen als sociale media, reclame, informatievaardigheden, programmeren, games, cyberpesten, vloggen, beeldvorming, virtual reality en online gedrag. De klas die de interactieve game het beste volbrengt en de meeste punten scoort, mag zich de meest mediawijze klas van Nederland noemen.

Nog niet aangemeld voor de game?

Bereid je goed voor op de MediaMasters Game en meld je klas aan voor 10 november 2017. Alleen dan ontvang je gegarandeerd alle informatie die nodig is om van de MediaMasters Game een succes te maken.

» Schrijf je klas meteen in

Lid worden van de MediaMasters Club

Nieuw dit jaar is de MediaMasters Club. Een klas die lid is van de MediaMasters Club heeft het gehele schooljaar toegang tot extra opdrachten en MediaMissies. Op deze manier wordt elke twee maanden laagdrempelig een vervolg gegeven aan de thema’s die spelen in MediaMasters. Ook meedoen met de MediaMasters Club? Kijk op www.mediamasters.nl/club voor meer informatie.

Week van de Mediawijsheid 2017

Van 17 tot en met 24 november 2017 vindt de Week van de Mediawijsheid plaats. Het thema luidt: Generatie Media: samen mediawijs. Tijdens deze week roept Mediawijzer.net docenten, professionals, ouders, kinderen en jongeren op samen in gesprek te gaan over ons online gedrag en mediawijze vaardigheden. Kijk voor meer informatie op www.weekvandemediawijsheid.nl.

Deel dit bericht