Contact

Vragen over MediaMasters? Kijk voor meer informatie bij de veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Voor technische vragen, vragen over de inhoud van MediaMasters en het spelverloop, neem contact op via info@mediamasters.nl.

Technische problemen?

Bij storingen of dringende technische vragen tijdens het spelen van de MediaMasters Game tussen 17 en 24 november kun je contact opnemen met de helpdesk:

  • Stuur een e-mail naar info@mediamasters.nl met als onderwerp ‘MediaMasters Game 2017’
  • Of bel de helpdesk op 020 3343787
  • Is de lijn bezet? Bel dan 020 3375362

De helpdesk is alleen bereikbaar op werkdagen tijdens kantooruren.

Pers

Kijk voor campagnemateriaal en de laatste persberichten op de perspagina.
Voor persvragen over MediaMasters kun je contact opnemen met Lars Ykema (De Issuemakers) via pers@mediawijzer.net of 020 6560225.

Over deze website

MediaMasters is een initiatief van Mediawijzer.net, het Nederlands netwerk voor mediawijsheid. Deze website wordt mede gefinancierd door de Europese Commissie, als onderdeel van het Better Internet for Kids project.

 

Over Mediawijzer.net


MediaMasters is een initiatief van Mediawijzer.net, het Nederlands netwerk voor mediawijsheid dat is opgericht op initiatief van het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap.

Mediawijzer.net heeft als doelstelling om de mediawijsheid van kinderen van 0-18 jaar te bevorderen.

Mediawijzer.net wordt aangestuurd door vijf toonaangevende organisaties op het gebied van mediawijsheid:

» Ga voor meer informatie over de netwerkorganisatie Mediawijzer.net, blogartikelen van professionals, interessante evenementen en onderzoeken naar www.mediawijzer.net, platform voor mediawijsheid professionals.

Mediawijsheid.nl

www.mediawijsheid.nl is de betrouwbare wegwijzer in veilig en slim gebruik van (digitale) media.

Kijk voor nieuws, beknopte dossiers en een overzicht van producten, diensten en organisaties op het gebied van mediawijsheid op mediawijsheid.nl.