Contact

Vragen over MediaMasters? Kijk voor meer informatie bij de veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Voor technische vragen, vragen over de inhoud van MediaMasters en het spelverloop, neem contact op via info@mediamasters.nl.

Kijk voor campagnemateriaal en persinformatie op de perspagina.

Technische problemen?

Bij storingen of dringende technische vragen tijdens het spelen van de MediaMasters Game tussen 16 en 23 november kun je contact opnemen met de helpdesk:

  • Stuur een e-mail naar info@mediamasters.nl met als onderwerp ‘MediaMasters 2018/2019’
  • Of bel de helpdesk op 020 3343787
  • Is de lijn bezet? Bel dan 020 3375362

De helpdesk is alleen bereikbaar op werkdagen tijdens kantooruren.

Over deze website

MediaMasters is een initiatief van Mediawijzer.net, het Nederlands netwerk voor mediawijsheid. Deze website wordt mede gefinancierd door de Europese Commissie, als onderdeel van het Better Internet for Kids project.

Mediawijzer.net is opgericht op initiatief van het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap en heeft als doelstelling om de mediawijsheid van kinderen van 0-18 jaar te bevorderen.

 

Over Mediawijzer.net

Mediawijzer.net wordt aangestuurd door vijf toonaangevende organisaties op het gebied van mediawijsheid: ECP | Platform voor de InformatieSamenleving, Kennisnet, Koninklijke Bibliotheek, Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid en de NPO.

» Ga voor meer informatie over de netwerkorganisatie Mediawijzer.net, blogartikelen van professionals, interessante evenementen en onderzoeken naar www.mediawijzer.net, platform voor mediawijsheid professionals.

Mediawijsheid.nl

www.mediawijsheid.nl is de betrouwbare wegwijzer in veilig en slim gebruik van (digitale) media.

Kijk voor nieuws, beknopte dossiers en een overzicht van producten, diensten en organisaties op het gebied van mediawijsheid op mediawijsheid.nl.